Narutopedia. sr Wiki
All Contributors
Гинтоки-сама
Minato 87

Top 10 mojih omiljenih animea

10. Bleach

9. Baccano

8. Naruto Shippuden

7. Jojo's Bizzare Adventures Stardust Crusaders/Baki the Grappler

6. Jojo's Bizzare Adventures/Death Note

5. Code Geass 1 i 2

4. Darker than Black/Parasyte the maxim

3. Jojo's Bizarre Adventure Stardust Crusaders Battle in Egypt/Yu Yu Hakusho

2. Fullmetal Alchemist: Brotherhood/Gurren no Lagann

1. Hunter x Hunter 2011

0 17
  • Upvote
  • Reply
Гинтоки-сама
Minato 87
0

Volim psiho horore.

Nisam Darker than black. Od psiho-mračnij, ja mislim da nema boljih od Satoši Kon animea. A pored njegovih bih ubacio i Angel Egg.

0
Гинтоки-сама wrote:
Volim psiho horore.

Nisam Darker than black. Od psiho-mračnij, ja mislim da nema boljih od Satoši Kon animea. A pored njegovih bih ubacio i Angel Egg.

Darker than Black nije horor, ali je stvarno mracan anime, cela radnja prica i likovi i sta im se dogadja.

0

To je ok, samo nek nije kliše kao Corpse Party ili Tokyo Ghoul.

0
Гинтоки-сама wrote:
To je ok, samo nek nije kliše kao Corpse Party ili Tokyo Ghoul.

Pa, nije bas da mozes da predvidis sta ce se desiti uvek. Nije nesto mnogo nepredvidljivo, ali nije sablonski, ako si na to mislio. Mislim da bi se tebi svideo takav anime i ne potcenjuj koliko je mracan sve dok ne pogledas do kraja. Fora je u tome sto svaki lik moze da umre u svakom momentu i cak ni nema odredjeno ko je negativac, protiv cega se boriti. Svako zastupa svoju pravdu i dolazi do sukoba interesa. Naravno, imas glavnog lika koji bi kao trebalo da bude u pravu, ali se sukobljavaju organizacije i u ostalom videces ako pogledas.

0

Mislim na onaj horor kliše da se samo ubijaju, da posvuda ima creva i krvi. To je apsurdno. Corpse party se prestavlja za neki horor i mračan anime, a ustavri je smešan. Angel egg nije ni u žanru horora pa ima mnogo mračniju atmosferu (Inače Angel Egg nema dijaoga ni 10 minuta). A fora sa Satoši Kon animeima je ta što on meša stvrno sa nestvarnim i nikad ne znaš šta je u pitanju. Primjer je upavo Perfect Blue.

0
Гинтоки-сама wrote:
Mislim na onaj horor kliše da se samo ubijaju, da posvuda ima creva i krvi. To je apsurdno. Corpse party se prestavlja za neki horor i mračan anime, a ustavri je smešan. Angel egg nije ni u žanru horora pa ima mnogo mračniju atmosferu (Inače Angel Egg nema dijaoga ni 10 minuta).

A fora sa Satoši Kon animeima je ta što on meša stvrno sa nestvarnim i nikad ne znaš šta je u pitanju. Primjer je upavo Perfect Blue.

Ima dosta poginulih,ali nisu masakri i tako nesto. Mracan je zbog likova koji su poginuli i zbog same price i traumi likova i psiholoski je unistavanje zato sto nisu samo ljudi u pitanju nego imas i specijalne vrste. Mislim da bi ti se svideo anime, uopste nije masakr tipa nego je psiholoski dosta mracan i jednostavno ti je zao nekih likova. I to ti nije zao samo likova koji su umrli, vec i ostalih.

0

Srediće se nešto ;)

0
Gurren kida. "Just who do hell do you think I am?"
0

Najbolji mecha, ne znam jesi završio, ali zadnjih 5 epizoda je ono.

0

Oo vidi završio si lijepo :D

Write a reply...