Itači UčihaSaske UčihaBoruto UzumakiNaruto UzumakiMadara UčihaObito UčihaRepate ZveriLikoviItači UčihaSaske UčihaNaruto UzumakiIno JamanakaMoćni GaiKakaši HatakeObito UčihaTehnikeŠest staza BolaOsam kapijaSusanoTehnika skrivanja u žabiTehnika klonova senkeTehnika vodenog klonaVodeni Stil: Tehnika vodenog zmajaCommunityRecent blog posts
Narutopedia. sr Wiki
All Contributors
Avatar
Avatar

Yu Yu Hakusho

Yu Yu Hakusho je stari anime iz 90-tih i ima nagrade za najbolji anime iz ovog perioda. Iako je star anime, animacija je prilicno dobra i kasiniji animei imaju dosta slicnosti. U principu u vecini stvari je iznad proska (od sviha animea) ne mnogo, ali likovi su fantasticno uradjeni (u tom pogeldu moze da se meri sa bilo kim). Likovi su sjajni i zato je tesko podneti kraj kada se zna da ih necemo vise videti. Ova manga je takodje delo Josihira Togasija (Yoshihiro Togashi), koji nakon toga napisao Hunter x Hunter. Ne verujem da ce da naprave remake zato sto je manga zavrsena, a anime je jos uvek prilicno dobar.

0 16
  • Upvote
  • Reply
Avatar
Avatar

Tek 50 epizoda ja mislim. Imam neke filmove da zavrsim i par animea, pa bih trebao baciti se na HxH

0
Гинтоки-сама wrote:
Tek 50 epizoda ja mislim. Imam neke filmove da zavrsim i par animea, pa bih trebao baciti se na HxH

Pa nisi daleko, imas jos oko 30 epizoda i Chimera Ant arc je tu. Jer ti se svideo anime za sada? Koliko sam ja shvatio sta volis da gledas, mozda nije bas po tvom ukusu.

Kao Battle Shonen je super, ali da, ne volim mnogo takve anime ali sagledaću do kraja.

0

Jedino ti je Chimera Ant arc bas dosta drugacije, mada i dalje imas dosta borbih, mada je koncept drugaciji. Borbe ce nositi psihicke traume.

Do sad mi je najbolji arc bio Kyoto arc iz Rurouni Kenshin, i najbolja borba dva samuraja. Chimera arc ću baš da gledam, pošto mnogi naši anime kritičari ga hvale. Elem, niko nije gledao moje opise :)

0

Vidim pogledao si 77 epizoda HxH, sad ce ti Chimera Ant arc za 3/4 ili je vec poceo.

Generalno je već počeo. Nakon muke sa epizodama 50-70, dođoh do Chimera arca. Nadam se boljoj oceni.

Onda posle arka ide pauza, jer prelazim na LOTGH.

0

Spremi se, ovo je sada totalno drugi HxH. Ovo vise nije klinacka zajebancija (nije ni bila, New York Arc), ali sve sto se desilo ranije je bukvalno za bebe u poredjenju sa ovim arcom.

Ako nadmaši Kyoto arc, iz Rurouni Kenshin biće neka osmica. :D

Write a reply...