Itači UčihaSaske UčihaBoruto UzumakiNaruto UzumakiMadara UčihaObito UčihaRepate ZveriLikoviItači UčihaSaske UčihaNaruto UzumakiIno JamanakaMoćni GaiKakaši HatakeObito UčihaTehnikeŠest staza BolaOsam kapijaSusanoTehnika skrivanja u žabiTehnika klonova senkeTehnika vodenog klonaVodeni Stil: Tehnika vodenog zmajaCommunityRecent blog posts
Narutopedia. sr Wiki
All Contributors
Avatar

Ashita no Joe

Ashita no Joe (1970) Ashita no Joe je anime adaptacije istoimene mange iz 1968.

Verovatno omiljeni anime sportskog žanra, a po objektivnim mjerilima i jedan od najboljih sportskih animea ikad, jer mislim da pored Slum Dunk, Hajime no Ippo i Ping Pong Animation ne postoji ovako dobar anime.

Sport kojim se bavi ovaj je boks, a glavni lik je delikvent Yabuki Joe kojeg ćete svi verovatno mrzeti u početku, ali ta njegova ličnost delikventa nestaje iz epizode u epizodu. Da bi na kraju potpuno nestala. Sam glavni lik je veoma kompleksna ličnost, jer veoma često menja raspoloženje.

Najbolja stvar ovog animea je rivalstvo između dva lika Yabuki Joe i Rikishi Toru, koji su istovremeno i najbolji prijatelji i neprijatelji, jedan drugom svetlost na kraju tunela i najveća motivacija za uspeh. Nijedan od njih ne bi uspjeli da nemaju jedan drugog.

Ovo rialstvo je inspiracija za mnoge buduće rivale. Kao na primjer Goku i Vegeta.

Takođe veoma dobra stvar ovog animea je kraj koji je itekako emocionalan.

Sto se tice glasova, covek koji je davao glas glavnom liku je odradio stvarno odličan posao, a posle toga ne radi više ni na jednom drugom animeu. Ista stvar je i sa ostalim glsovnim glumcima.

Animacija jeste zastrela, ali ko zavoli ovaj anime više neće ni obraćati pažnju na nju. Sve u svemu ovo je pravi anime za one koji vole sport, borbu i naravno odlične likove. 10/10

0 1
  • Upvote
  • Reply
Avatar
Write a reply...