FANDOM


Jūzō Biwa

Džuzo Biva

Džuzo Biva
(枇杷十蔵, Biwa Jūzō) je bio džonin iz Sela Magle kao i član prošle generacije Sedam mačevalaca magle i prvi korisnik Kubikiribočoa takođe je bio član Akackija (samo u animeu) u kojem je bio uparen sa Itačijem

Pozadina

Kada se Džuzo pridružio grupi Sedam mačevalaca magle došao je u posed Kubikiribočoa i postao njegov prvi korisnik, kojim je ubio mnoge neprijatelje na bojnom polju. Po svojoj okrutnosti postao je poznat širom šinobi sveta. U nekom trenutku prošlosti posle Trećeg šinobi svetskog rata Džuzo i ostali mačevaoci susreću Dajev genin tim među kojima je bio i mladi Gaj koji je prepoznao ko su oni. Iznenađen da maldi nindža zna ko su oni Džuzo je prizno kako Sedam mačevalaca magle postaju sve popularniji i kako i deca iz drugih sela znaju ko su oni.

Sposobnosti

Asdgasg

Džuzo Biva i Kubikiribočo.

Kao jedan od Sedam mačevalaca magle Džuzo Biva jedan od najmoćnijih šinobija Sela Magle ikad rođen. Kao i ostali članovi tima Džuzo je bio veoma vešt kendžicu korisnik. Koristeći svoj Kubikiribočo koji se može regenerisati od krvi žrtava koje ubije, Džuzo je bio dovoljno jak da ubije mnogo nindži na bojnim poljima i zbog svoje brutalnosti stekao je svetsku slavu.

Koristio je Vodeni Stil.

Zanimljivosti

  • -Biva znači Japanska Mušmula
  • - Posle njegove smrti Kubikiribočo je preuzeo Zabuza Momoči

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.