FANDOM


Ekspanzivna lopta traženja istine je Kekei Mora nindžicu koji koristi Kaguja Ocucuki. Ona se sastoji od svih 5 prirodnih elemenata i Yin i Yang izdanja.

N;o

Upotreba

Kaguja Ocucuki koristi Šinju da apsorbuje čakre svih ljudi zarobljenih unutar tehnike Boga: Ređenja sveta drveća, za kreiranje maksimalne traženje istinite lopte. Ogromna masa haosa sa snagoma da preoblikuje svet. Za razliku od traženja istinite lopte, kojih ima 10, i ne može da se regeneriše, ako skroz nestane, ekspanzivna lopta traženja istine nije tako ograničena i može se generiše ni iz čega.

Istorija

U originalnom objavljivanju poglavlja 689, Crni zecu navodi drvo kao jedan od sastavnih delova prirodne ekspanzive istinite lopte, a ne vodi. Masaši Kišimoto je potvrdio da je to greška u Izdavanju jedne od Nedeljnih Šonen Džampova, i naveo da će to biti ispravljeno u sledećem izdanju poglavlja.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.