FANDOM


IrukasDad01

Ikaku

Ikaku Umino (うみのイッカク, Umino Ikkaku) je Šinobi Sela Lišća.

Opis

Kada je Kohari povređena i dok je štiti prilikom napada Deverorepe na Konohu, Ikaku je ponudio da brine o njoj. Ikaku je rekao da će brinuti o njoj, jer je to njegova obaveza, da zaštiti svoje dete, a ne obrnuto. On je uputio Iruki da pobengu. Iruka nije slušao, bio je prinuđen da odvuče Konohinog Nindžu iz bitke. Njegovi roditelji su ubijeni od strane Devetorepe zveri, njihova imena su dodata na Memorijalnom Spomeniku Konohe kada su poginuli. 

Ličnost

Činilo se da je veoma strog, ali voli da ohrabruje ljude i pusta ih na bojno polje ako to stvarno žele, hrabro je branio svoju porodicu tokom napada na selo.

Izgled

Ikaku ima smeđu kosu koja je vezana u konjski rep, sa tamnim očima i tankim brkovima. Nosio je standardnu odeću Konohinog Nindže uključujući i zaštitnik za čelo i prslukom ispod kojeg je nosio mrežni oklop koji je pokazao, prolazeći kroz nekoliko rukava. On je takođe nosio veliki svitak na svom donjem delu leđa. 

Zanimljivosti

- "Ikaku"  (イッカク) znači "naval"

Citati

- (Iruki) "Ne seri, roditelji bi trebalo da zaštite svoju decu!"

Pojavljivanje

- Četvrto Izdanje, strana 209

- Poglavlje 503, strana 6   

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.