FANDOM


Images-1422377588

Konohamaru na Akademiji

Konohamaru Sarutobi ( 猿飛木ノ葉丸, Sarutobi Konohamaru), je genin iz sela skrivenog u lišću, član je tima Ebisu i Sarutobi klana. Kasnije postaje šinobi. On je unuk trećeg hokagea i sinovac Asume. Konohamaru će biti član tim Ebisu. On će kasnije postati kao njegov idol Naruto Uzumaki.

Sposobnosti

Konohamaru je uspeo da ovlada Rasenganom, kao i tehnikom klonova senke. U animeu može da koristi neke vatrene tehnike kao i tehniku klonova šurikena. Sem toga Naruto ga je naučio kako da koristi Seksi Tehniku.

Pregled priče

Images-1421485315

Konohamaru, Udon i Moegi

U prvom delu Konohamaru je studen na akademiji i pojavljuje se uglavnom uz njegove prijatelje Udon i Moegi kao i sa Narutom.U drugom delu Konohamaru je maturirao na akademiji i smešten je u tim Ebisu zajedno sa svojim prijateljima Udon i Moegi. Za vreme Pejnove invazije na Konohu spasao je svog senseja i pobedio jedno od pejnovih tela.
180px-Konohamaru Shippuden

Konohamaru kao genin

U Boruto filmu Kohohamaru je postao vođa Tima Konohamaru koji se sastoji od Boruta (Narutovog i Hinatinog sina), Sarade (Saskeove i Sakurine ćerka) i Micukija (Oročimaruovog sina).

Zanimljivosti

 • Kišimoto sensei je u prvim brojevima mange dao skicu olovkom za Konohamarua i njegovog sensea Ebisua.
 • Konohamaruova najveća želja je da se bori sa Narutom I Trećim Hokageom.
 • Konohamaru se koristi sličnim tehnikama kao i Naruto.
  Tumblr nejlodSj6G1s4di85o3 500-1-

  Konohamaru u Poslednjem Naruto filmu

  Konohamaru p3

  Konohamaru u Epilogu i Boruto Filmu