FANDOM


3052476-menma naruto shippud 49768

Menma

Menma Uzumaki (うすまきメンマ, Uzumaki Menma) je lik koji se pojavljuje u Naruto filmu: Put do nindže (Road to ninja) On je sin Minata i Kušine u alternativom univerzumu, takođe i glavni antagonista u filmu.

Pozadina

Menma je rođen kao sin Minata Namikazea i Kušine Uzumaki ali u alternativom univerzumu, takođe je džindžuriki Crne Devetorepe Lisice, on je čista suprotnost Narutu želi da osvoji svet, i jedan je od glavnih antagonista. Kao mali jako je bio ljubazan i voleo je svoje roditelje, upisao se na akedmiju, postao genin, a zatim čunin, nedugo zatim Menma je iz nepoznatih razloga postao S-Rangirani Kriminalac svog sela. Menma je nekako upao u paralerni svet, gde žive Naruto i njegovi prijatelji. Menma je udruživši se sa Tobijem odlučio da osvoji svet.

Izgled

Menma by icaro382-d5yguub

Menma bez svoje maske

Menma izgleda slično kao Naruto, osim što je njegova kosa plava (Kasnije crna), takođe ima tri crte na licu i takoreći divlje oči. Menma je dobio Kekei Genkai Šaringan u svom desnom oku,kada je duh Tobija usao u njega.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.