FANDOM


Omoi je šinobi iz sela sakrivenog u oblacima.

Pregled priče

Omoi je sa Karui i Samui poslat u Konohu da uzme informacije o Saskeu Učihi.
300px--Omoi-

Omoi

Kada su došli u selo lista, naišli su na veliki krater, Samui je otišla da vidi šta se desilo i rekla ostatku tima da ne napravi ništa glupo dok je ona odsutna.

Kasnije je Karui htela da nasilno natera Naruta do progovori o Saskeu pošto on nije hteo to da uradi. Kada je Karui htela da uđe u borbu i sa Saiem, Omoi je zaustavlja, a potom se pojavljuje Samui i oni idu u Konohinu biblioteku da prepišu sve informacije o Akackiju i Saskeu Učihi.

Omoi je za vreme rata bio smešten u diviziju čiji je kapetan bio Kankuro. Borio se sa Sasprijem i Deidarom i pomogao da se oni zapečate. Potom se borio zajedno sa Saiem i Zajiem protiv Zabuze, Hakua, Garia i Pakure, potom se u borbu umešala treća divizija.

Sposobnosti

Omoi je veoma sposoban nindža, i odabran je od strane četvrtog Raikagea za određene specijalne misije. Čak je i Kakaši Hatake za vreme rata rekao da će ako Omoi umre to biti veliki gubitak, i time je pohvalio njegovu snagu. On je takođe veoma izdržljiv, nastavio je da se bori nakon što je primio dosta udaraca munjevitog stila. On je takođe mogao da duži vremenski period zadrži dah i da se posle toga bori efikasno.

Omoi je veoma vešt u mačevanju. On koristi veoma dugu katanu i svoj borbeni stil,

Latest-1448884814

Omoi koristi svoj stil oblaka.

on je bio u stanju da oslobodi svoje saborce iz Sasorijeve kontrole i preseče njegove čakra konce.On je takođe mogao da se brani od Sasorijevih lutaka svojim mačevanjem.U animeu je prikazano da može da se bori i nadmudri jednog od sedam nindži mačevalaca Ameyuri Ringo.Takođe je veoma pametan i može da koristi senke klona i tehniku zemene.

Pored fizičke borbe, Omoi može da koristi svoj stil munje u izvesnoj meri. On takođe može spojiti svoj mač sa munjama. U animeu je mogao

Latest-1448885231

Omoi koristi stil munje pod vodom.

da koristi snažan stil munje pod vodom, i tako ubije većinu neprijatelja.

On poseduje veliku količinu čakre i može da uradi baraž munjevitih udaraca.

Zanimljivosti

  • Omoi može da znači teško ili misao.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.