FANDOM


Images-1422636700

Tim Minato

Tim Minato je tim sastavljen od Vođe (Minata Namikazea), Kakašija Hatakea (najtalentovanijeg od njih, kao Saske), Obita Učihe (netalentovan, ali se mnogo trudi i zaljubljen je u Rin, kao Naruto u Sakuru) i Rin Nohare (Zaljubljena u Kakašija, kao Sakura u Saskea).

Nivoi

Ime Nivo Status
Minato Namikaze Džonin/Hokage Mrtav
Kakaši Hatake Dzonin Živ
Obito Učiha Čunin Mrtav
Rin Nohara Čunin Mrtva

Pozadina

Minato je imao problema oko Obita i Kakašija, zbog njihovog rivalstva. Oni su bili jako efikasan tim sve dok Minato nije morao da odlazi na druge misije, zbog rata. Postavio je Kakašija na mesto vođe. Jednom prilikom, da bi spasio Kakašija Obito se bacio pod stenu i dao mu jedno svoje Šaringan oko. Tako je tim ostao sa članom manje. Zatim Kakaši je spasio Rin, a zatim ona je namerno naletela na njegov Čidori, jer je u sebi imala Trorepu Kornjaču. Kakaši je postao član ANBU, a Minato Hokage, tako se tim raspao. Minato je poginuo za vreme napada Kurame, a jedini preživeli član je Kakaši.

Images-1422637708

Obitov "smrt"

Obito sposonsti (dok je bio Čunin)-Vatreni Stil, osrednja Tajdžicu borba, Tehnika Klonova Senke,Tehnika Zamena i Šaringan.

Images-1422637749

Rinina smrt

Kakaši sposonosti (dok je bio Čunin)-Visoka Tajdžicu borba, Tehnika Klonova Senke, Visoka Inteligencija, Tehnika Zamene, Čidori, Šaringan (nakon Obitove "smrti").

Iako se prvobitno verovalo da je samo Kakaši jedini preostali član tima, to nije bilo tačno. Obito je bio na samrti, ali ostareli Madara ga pronalazi i spašava ga od smrti. Obitu je bila polomnjena cela desna strana, i skoro nije mogao ni da se kreće, a kamoli da nastavi svoj nindža put. Obito je insistirao da se vrati u Konohu ali Madara mu je rekao da će se on vratiti kod njega. Kada Obito čuje da su Kakaši i Rin u nevolji odlazi do njih kako bi im pomogao, ali kada stiže vidi svog najboljeg prijatelja i najvećeg rivala Kakašija kako svojim Čidorijem probada Rin u srce, Obito je pomislio da je Kakaši to namerno uradio i od tada počinje da ga prezire. Rin su oteli nindže sela magle zbog svoje trorepe kornjače, ali Kakaši upada i svojim Čidorijem se sprema da ubije sve nindže, ali Rin namerno naleće na Čidori gde gubi svoj život, potom Kakaši pada u nesvest a Obito ubija sve nindže sela magle. Zatim Obito obećava Rin da će stvoriti novi svet gde će ona biti živa. Kako je i rekao Obito se vraća kod Madare i započinje svoj trening kako bi oporavio svoju desnu stranu u tome mu pomažu Zecu i Guruguru. Kada se Obito skroz oporavio Madara mu govori o zveri Džubiju, Beskonačnom Cukujomiju i priču o Rikudu Seninu. Obito pristaje na Madarin zahtev da bace Beskonačan Cukujomi na ceo svet, kasnije Obito odlazi a Madara potom umire. Obito kako ga niko nebi prepoznao stavlja masku na lice i od tada počinje da se predstavlja kao Madara Učiha, a kada je stupio u Akacki nosio je alijas Tobi. Obito je počinio mnoge zločine kao naprimer: Napad Kurame na selo lišća, kontrolisanje Četvrtog Mizukagea, kao i nagovaranje Nagata da osnuje kriminalnu organizaciju.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.