FANDOM


Toneri Ocucuki
Images-1427387627

Ime na japanskom

(大筒木トネリ, Ōtsutsuki Toneri)

Pol

Muški

Visina

Poslednji film: 184 cm

Kekei Genkai

Byakugan.svg Bjakugan
Tenseigan Symbol.svg Tenseigan

Pripadnost

Mesec
Ocucuki Klan

Toneri je član Ocucuki klana. On je potomak Hamure Ocucukija i jedini preživeli iz ovog klana. Tonerijeve oči su zatvorene unutar energetske posude za Tenseigan.

Sposobnosti

180px-Tenseigan Chakra Mode

Tonerijev Tensengan čakra mod

Toneri je jako moćan šinobi koji može da kontroliše oružije koje je dovoljno jako da ga izbaci iz orbite. Njegova neustrašivost je ogromna kada se borio, neko vreme, sa Narutom, svetskim poznatim junakom, koji je poboljšao svoje sposobnosti nakon 4. Svetskog Šinobi Rata. Takođe Toneri je koristio i gigantskog golema, koji je čak uspeo i neko vreme da zatrpa Kuramu. Imao je sposobnost da brzo izleči ozlede na svom telu. Imao je dovoljno medicinskog znanja da presadi oko ili izleči jako teške rane. Toneri ima i zelene kugle koje imaju različitu namenu, za kontrolu ljudi, da uđu u Tonerino telo, da upije čakru iz daljine, proveri da li neko ima uspavanu Ocucuki čakru i da uništi kuglu po potrebi.

Čakra i Fizička snaga

Kao član Ocucuki klana, Toneri je obdaren sa dosta čakre. On može i da upija tehnike koje mu dolaze u susret ili protivničku čakru. Iako je Toneri tip borca koji se bori na daljinu, on je veoma dobar i u Tajdžicuu, i može mnogo brzo da se kreće.

Lutkarsko majstorstvo

Toneri, čak i kad je bio slep, mogao je da kontroliše hiljade lutaka. Interesantno je što nije koristio čakra niti, već koristeći moć energetske posude.

Bjakugan

Toneri je Bjakugan presadio od Hinatine mlađe sestre Hanabi. Toneri tako više nije bio slep, mogao je da vidi čakra sistem, čakra provodnike, mogao da vidid skoro 360 stepeni i ovladao tehnikama, koje se izvode Bjakuganom. Kada je Hinata vratila Hanabine oči, Toneri je opet ostao slep.

Tensengan

180px-Toneri's Tenseigan

Tenseigan u Tonerijevom oku

Nakon što je uzeo Hanabin Bjakugan i pomešao ga sa svojom Ocucuki čakrom, njegove oči su sazrele u Tensengan. Nakon buđenja te moći mogao je da se drži ravnopravno u borbi sa Narutom. Sa ovim moćima on može da ukine stene na mesecu, može da stvori ogromnu eksploziju, dovoljne jačine da uništi veliki deo površine meseca. On je uspeo da aktivira Tenseigan Čakra mod koji mu omogućava poboljšanu snagu, brzinu i izdržljivost. U ovom stanju, Toneri može da stvori ogroman mač čakre, koji ima dovoljnu jačine, da smanji mesec na pola, kao i gigantski tornado, koji može da prođe kroz mesečevu koru. Posle poraza od Naruta, Tonerijev Tenseigan bledi i vraća se u Bjakugan.
180px-Golden Wheel Reincarnation

Tonerijev koncentrat Traženje istinite lopte u maču

Traženje istinite lopte

Nakon što bi aktivirao Tenseigan Čakra mod, Toneri dobija devet Traženja istinite lopte koje plutaju oko njega, dok ih ne aktivira. Može ih koristiti i za napad i za odbranu, i kada ih koristi primaju svetlo-zelenu boju. Može brzo da ih zavrsti, i tako napravi vrtlog.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.