FANDOM


JK;

Sa čakrom, korisnik povezuje oko od peska ili zlatna prašina njegovim optičkim nervima, koje im omogućuje da vide šta se dešava u oblasti veštačke divizije, ovo je istinski treće oko za svoja. Korisnik može da kontroliše veličinu oka od zavisnosti njegove upotrebe. Njegova glavna svrha je špijuniranje, jer ga može poslati i rasterati na bilo kojem mestu po komandi. Gara ga je takođe koristio na čunin ispitima, i kada je bio sam okružen peskom za odbranu upotrebio ga je da bi video šta se dežava izvan zaštitne kupole. Da bi se aktivirao, međutim, korisnik mora da zatvori jedno oko.

Istorija

U budizmu i hinduizmu, prikazanje sa trećim okom je znanje i simbolizuje prosvetljenje, neka božanstva su prikazana sa njim. Gara koristi ovu tehniku samo sa svojom čakrom - pesak. Međutim, kada Raša koristi ovu tehniku, on upotrebljava zlatnu prašinu, što dodaje tehnici magnetno puštanje imovine. U epizodi 410, boja ove tehnike je opisana plavim, što odgovara Garinim bojama očiju.

Pojavljivanje

Prvo izdanje mange, strana 207.

Poglavlje 547, strana 7.

Poglavlje 556, strana 10.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.